vrijdag 9 november 2012

Glashelder genomineerd als meest innovatieve onderneming

De onafhankelijke glasvezelprovider genaamd Glashelder is samen met 9 andere ondernemingen door Sprout geselecteerd als meest innovatieve onderneming van Nederland.
Internet provider Glashelder is in 2012 opgevallen door haar vernieuwende manier om samen met lokale initiatiefnemers zich hard te maken voor de aanleg van glasvezelnetwerken in Nederland.

“Met de recente overname en samenvoeging van enkele middelgrote glasvezelproviders door KPN wordt de keuze voor de consument op glasvezel beperkt. Juist nu is het belangrijk om de klant een écht alternatief te bieden, waarbij persoonlijke service en kwaliteit worden gewaarborgd”, aldus directeur Sander Waterval. “Met Glashelder willen we niet alleen een flexibele partner zijn voor lokale initiatieven en vastgoedpartijen, maar ook juist dié onderscheidende diensten aanbieden waarmee glasvezel zijn meerwaarde bewijst ten opzichte van de traditionele koper- en coaxnetwerken. Het is daarom jammer dat er naast keuzevrijheid, nu ook een stuk innovatiedrang uit de markt verdwijnt. De klant is uiteindelijk niet gebaat bij meer van hetzelfde.”

De huidige stand van zaken biedt Glashelder ook mogelijkheden om als onafhankelijke provider juist een alternatief aan te bieden. Reggefiber is niet de enige waarmee er zaken kan worden gedaan, maar dus ook met glasvezelinitiatieven van ondernemers en lokale burgercomites.

Glashelder zal in 2013 trachten nog groter te worden zonder daar haar onderscheidend vermogen te verliezen die het juist nu heeft opgebouwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten